De Grafische Kaart Vervangen En Het Stuurprogramma Updaten

Wil de installatie maar niet lukken maar heb je wel de juiste driver te pakken? In dat geval kan het helpen eerst het apparaat in Apparaatbeheer te verwijderen. Kies hiervoor Installatie ongedaan maken in het contextmenu van het apparaat. Herstart dan Windows en probeer nogmaals het stuurprogramma te installeren.

  • Voor gedetailleerde instructies om het opnieuw installeren, klik hier.
  • Veel oudere computers kunnen Windows 11 ook installeren, maar zouden volgens Microsoft dan vaker kunnen crashen.
  • Deze snelle feedback optie verbetert de prestaties van SketchUp, voornamelijk als je aan een groot model werkt.
  • Er zijn fabrikanten die met de computer programmatuur meeleveren om de drivers en BIOS regelmatig te checken op updates.

Om de Builder 3D printer aan de computer te kunnen koppelen vraagt Windows om een driver. In mijn geval werd de A media driver your computer needs is missing fout veroorzaakt door een verkeerd geflashte .iso image op de USB flash drive. Voor mij is de enige verklaring dat de installatie van Windows 8, die ik na Windows 10 preview heb geïnstalleerd, alles op die computer heeft vernietigd. Er ontbreekt geen driver omdat beide Windows eerder zonder problemen zijn geïnstalleerd. Ik heb een dual boot computer waarop ik mijn software op Windows 8 en 10 kan testen. Chromebooks zijn simpele en efficiënte laptops met Chrome OS aan boord, waar je simpele taken mee kunt uitvoeren. De laptops zijn zeer betaalbaar, omdat het besturingssysteem geen high-end specificaties nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

De Windows

Als je regelmatig gebruik maakt van het NVIDIA-configuratiescherm, zou je toch moeten weten dat je daar je updates kunt halen. O ja Niek, de oplossing lag juist niet op de site van NVIDIA want die zijn niet geïnteresseerd in oude hardware, zoals zovele snelle rijkaards. Maar goed, ik ben even naar mijn winkel gegaan om advies te vragen en daar werd mij een truc aan de hand gedaan van kenners om toch een oplossing te forceren. Ik zou verre van die driver update tools blijven en gewoon op het forum van Nvidia de daar genoemde driver voor de 8400 GS ophalen voor W 7 of 8. Bij deze PC- Beeldscherm- Eigenschappen kun je ook nog kijken of je het stuurprogramma kan bijwerken. Ik begin te geloven dat mijn versie niet meer wordt ondersteund door Fall Creators en dat er niets anders opzit dan een nieuwe videokaart aan te schaffen.

Als voorbeeld gaan we het nieuwste stuurprogramma voor een NVIDIA GeForce grafische kaart downloaden en installeren Toetsenborden stuurprogramma’s. Het downloaden en installeren van een stuurprogramma voor een AMD grafische kaart gaat op vergelijkbare wijze.

kan stuurprogramma's niet updaten nvidia

Ik weet wel dat het eigenlijk een slecht moment is om de drivers van bepaalde AMD GPU’s op het moment bij te werken. Bij sommige games waaronder De Sims 3 veroorzaakt update 12.4 grafische problemen. Ik had er zelf geen tijd voor om een informatiepagina aan te maken, maar ik zag dat Crinrict het probleem mooi in kaart gebracht heeft. Het zit me toch niet lekker, ik heb mensen wel vaker geadviseerd drivers up te daten terwijl ik het zelden zelf heb gedaan. Vandaar dat ik dacht, laat ik dat ook maar eens toen voor iets meer praktische ervaring.

Ontdek Je Nieuwste Favoriete Game

Als je het configuratiescherm op pictogrammmen zet, zie je dan het NVIDIA-configuratiescherm? Van wanneer is deze download en is er al rekening gehouden met de nieuwe Fall Creators update-vereisten of kan ik het met deze nieuw gegeven info toch proberen. Ik denk maar een beetje hardop want van deze kant van het computerleven heb ik te weinig sjoege, mede omdat ik mijn computer meer voor alledaagse dingen gebruik.

Deze gaf inderdaad aan dat er een update voor mijn drivers was. Aangezien het mij niet duidelijk was of deze auto detect bij installatie van de update, de oude drivers verwijderd heb ik dit proces afgebroken en heb ik zelf de drivers gezocht.

Leave a Comment